Mitämitämitä??!!

Kyllä, tämä on aito ja oikea bloginaloittamiskokeilu ja kyllä, olen selityksen velkaa.

En ole tästä paljon (tai siis yhtään) puhunut kenellekään juurikin siksi, että juttu on niin monimutkainen etten ihan normikeskustelussa ole jaksanut ruveta selittelemään. Jos siis kiinnostaa mikä on homman nimi, tässä tulee.

Ehkä tärkeimpänä haluan välttää kaikki kiusalliset tilanteet, joissa olen huomannut etteivät ihmiset tunne minua kunnolla. Omia juttujani tekisi nimittäin mieli ruveta selittämään juuri silloin, kun joku tekee jotain mitä en erityisemmin arvosta, enkä viitsi saarnata. Seurauksena saan kuulla mitä kummallisimpia letkautuksia, esimerkiksi omalta siskoltani, joka on useampaan kertaan sanonut, etten ole mikään kasvissyöjä. Ja tuttavistani osalla on tuossa ihmettelemistä siinä, että joku minulle noinkin läheinen voi olla asioistani noin pihalla ja toisille siinä, että todella olen kasvissyöjä. (tämmöinen syöjämäärittely on äärimmäisen ärsyttävää, mutta menköön nyt)

Jos tästä nyt innostun, on myös aika hienoa, että saan ajatukseni siististi ylös jonnekin, mistä ne eivät katoa ja josta niitä voi myöhemmin lueskella. Sieltä voin sitten naureskella myöhemmin omalle tyhmyydelleni tai hirveän ärsytyksen sattuessa päästää höyryjä ketään sen kummemmin vahingoittamatta.

Ja, vaikka lähdinkin tähän lähinnä itseni takia, olisi hienoa, jos joku muukin hyötyisi tästä jotenkin. Itsekin tykkään blogeista, joissa ihmiset kertovat ajatuksistaan ja periaatteistaan, toivottavasti joku inspiroituu tulevista jutuista niin paljon, että parhaimmassa tapauksessa saa jotain hyvää muutosta aikaan.

Siinä on suurimmat syyt, miksi tähän hommaan ryhdyin ja aika näyttää, ottaako se tuulta alleen. Muutama asia vielä suunnitelmistani näiden juttujen suhteen. Ensinnäkin tulen kirjoittamaan asiani täysin kaunistelemattomasti ja on erittäin todennäköistä että teet jotain, mitä arvostan erittäin vähän. Teen nimittäin itsekin. Yhtä todennäköistä on kuitenkin myös, että teet jotain mitä arvostan erittäin paljon mutta johon en itse kykene. Siispä sinun on turha välittää ärsyyntymisistäni tai epäarvostamisistani, ne ovat omia ongelmiani. Monesti tulen myös olemaan väärässä, sanokaa suoraan jos näin käy. Oikeastaan tämä oli yksi syy miksi en ole uskaltanut mielipiteistäni kertoa, olen odottanut että niistä tulee ”valmiita”. Totesin sitten tässä, etteivät ne ikinä tule olemaan, joten turha odotella.

Lopuksi vielä syvimmät pahoitteluni mainoksista (niillä maksan alustan maksuttomuuden, siirryn parempaan heti kun varmistuu että aion jatkaa kirjoittelua pidempään) ja yksi pikkupikkupyyntö: jos on mitään nimi-ideoita heittäkää! Itselläni ei nimittäin ole mitään hajua, tarkempaa aihettakaan kirjoituksilleni ei ole.

((Psps. Suomiturneelle lähdölläni ei ole tämän kanssa mitään tekemistä, aloittaminen oli kesäkuun projekteja ja sattui nyt vaan jäämään vähän viime tippaan. (((Pspsps tein tämän oikeasti kesäkuussa, kuumottelin vain pari päivää uskallanko julkaista))) Pääsen tässä nyt tosin vähän leikkimään nomadia ja myötähäpeilevät helsinkiläiset voivat nauraa puuhilleni ihan omassa rauhassaan.))

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: